FAQ

VIŠE O NAŠOJ USLUZI

Love it. Wear it. je online servis koji ti omogućuje da posudiš trendy haljine bez plaćanja pune cijene. Haljine ti šaljemo besplatno na kućnu adresu, a nakon nošenja, haljinu nam vraćaš nazad.

Naruči svoju haljinu, nosi na tebi važnom događaju i istu nam vrati natrag potpuno besplatno.

Jednostavno nosi, vrati i kad budeš htjela sve ponovi.

Proces posuđivanja haljina na našoj web stranici je vrlo jednostavan. Najprije izaberi haljinu koju želis od nas posuditi, unesi adresu na koju želis da ti se haljina dostavi i napravi korisnički račun na našoj web stranici. Haljinu ti dostavljamo unutar na datum koji si ti odabrala. Haljina je kod tebe četiri dana. Prvi dan haljina stiže na tvoju kućnu adresu, drugi i treći dan haljinu nosiš a nakon nošenja, četvrti dan nam moraš vratiti haljinu natrag.

Za više informacija posjeti sljedeću stranicu: Kako posuditi haljinu

Naše haljine nije moguće zadržati, jer haljine iz našeg online ormara možeš samo posuditi.

S obzirom da od nas haljine posuđujes, svaka od njih će već biti korištena. Sve naše haljine su kemijski oćišćene i pomno pregledane prije nego budu poslane na tvoju kućnu adresu.

Naše haljine su dostupne samo online i trenutno nemamo u planu da otvaramo fizičke butike. Smatramo da u današnjem vremenu, online shopping može biti jednako dobro iskustvo kao shopping u fizičkom butiku.

KORIŠTENJE HALJINE

Razumijemo da su male nezgode tokom nošenja haljine neizbježne te smo iz tog razloga osigurali sve naše haljine na oštećenja kao npr. male mrljice, gubitak dugmeta, pokvareni rajferšlus itd.

Velika oštećenja naše osiguranje ne pokriva. Ukoliko je haljina oštećena do tolike mjere da se ne može na lak način popraviti ili ukoliko nam nije vraćena, dužni smo ti naplatiti puni iznos maloprodajne vrijednosti te iste haljine.

Haljine nije potrebno prati prije nošenja, jer svaka naša haljina na kućnu adresu dolazi kemijski oprana i čista.

Nakon nošenja, naše haljine ne smiješ prati. U cijenu haljine smo uključili troškove kemijskog čišćenja, tako da to možeš prepustit nama.

Ukoliko ti stigne oštećena haljina moraš nam se javiti dostavnog dana do 20:00h kad si primila haljinu i poslati nam fotografiju kao dokaz oštećene robe. Ukoliko je informacija točna, vraćamo ti punu vrijednost narudžbe. Ukoliko nam se ne javiš dostavnog dana do 20:00h nećemo ti moći napraviti povrat novca

Javit nam se možeš na sljedeći email: shop@loveit-wearit.com ili pozivom na broj 063 592 042

PLAĆANJE

Proces plaćanja u našem servisu vrši se kartično s obzirom da mi ne prodajemo haljine, nego vam ih posuđujemo, plaćanje pouzećem u tom slučaju nije najbolja opcija.

Na našem online shop-u možeš platiti karticama MasterCard, Maestro, Visa, American Express, Diners i Discover.

Za više informacija posjeti sljedeću stranicu: Načini plaćanja

Da, plaćanje na našoj online stranici je u potpunosti sigurno. Surađujemo s firmom CorvusPay koja osigurava sigurnost tvojih podataka. Corvus Pay koja je prva FinTech tvrtka licencirana od Hrvatske Narodne Banke za platni promet, koja nudi usluge iniciranja plaćanja u Bosni i Hercegovini.

Za više informacija posjeti sljedeću stranicu: Načini plaćanja

Ukratko ne, plaćanje pouzećem nije moguće. Naše haljine možeš samo naručiti plaćanjem unaprijed online. S obzirom da mi ne prodajemo haljine, nego vam ih posuđujemo, plaćanje pouzećem u tom slučaju nije najbolja opcija. Mi moramo biti sigurni da se rezervacije haljina neće otkazati u zadnji tren, jer je možda baš tu haljinu, taj isti datum mogla rezervirati druga cura.

Da bi mogla izvršiti narudžbu, potrebno je da se najprije registriraš na naš online shop za posuđivanje. Registrirati se možeš klikom ovdje.

MOJ KORISNIČKI RAČUN

Ukoliko si zaboravila svoju lozinku za prijavu na naš online shop za posuđivanje, možeš ju resetirati klikom ovdje.

Kontaktirati nas možeš na sljedeći email: help@loveit-wearit.com

Također, možeš nas kontaktirati i na Facebook-u i Instagramu-u.

Kontaktirati nas možes na sljedeći email: help@loveit-wearit.com

Također, možeš nas kontaktirati i na Facebook-u i Instagramu-u.

MOJA PRVA NARUDŽBA

Tvoja haljina stiže točno na dan na koji si odabrala da ti haljina bude dostavljena do 20:00h. Prlikom narudžbe dobit ćeš kod za praćenje, pomoću kojeg u bilo kojem trenutku možeš provjeriti gdje se tvoja haljina nalazi.

Haljine možeš zadržati maksimalno 4 dana. Od toga je prvi dan, dan dostave, drugi i treći dan ju možeš nositi, a četvrti dan nam moraš vratiti haljinu natrag.

Za više informacija posjeti sljedeću stranicu: Kako posuditi haljinu

Haljinu možeš rezervirati kad god želiš ukoliko je haljina dostupna na datume koje si odabrala.

To je vjerojatno najveći strah koji imamo kad naručujemo stvari online. Baš zato smo se mi pobrinuli da svaku našu haljinu detaljno uslikamo, izmjerimo i opišemo tako da ti možeš biti sigurna da ono što naručiš da će ti i odgovarati.

Na stranici od svake naše haljine pronaći ćeš isto i naš modni osvrt u kojem ćemo ti opisati sve one sitne detalje koje ne možeš vidjeti preko slika (npr. gdje se nalazi skriveni rajferšlus, kakav grudnjak trebaš imati itd…).

Haljine su trenutno dostupne samo online, stoga nažalost nemaš mogućnost isprobati haljinu prije narudžbe.

Ukoliko si naručila haljinu u pogrešnoj veličini, javi nam se. Ako ti haljinu već nismo poslali onda ćemo ti poslati ispravnu veličinu ukoliko je ta veličina dostupna na odabrani dan dostave.

Javit nam se možeš na sljedeći email: shop@loveit-wearit.com ili pozivom na broj 063 592 042

Ukoliko nam se ne javiš do 20:00h na dan dostave haljine, nećemo ti moći napraviti povrat novca.

Ukoliko ti haljina koju si naručila od nas ne odgovara veličinom, moraš nam se javiti dostavnog dana do 20:00h kad si primila haljinu i poslati nam fotografiju kao dokaz primljene robe u pogrešnoj veličini.

Ukoliko želiš, maksimalno ćemo se potruditi da ti istu haljinu pošaljemo dostavnom službom unutar 24h ili ćemo ti vratiti puni iznos novca, ovisno o tome što ti više odgovara.

Javit nam se možeš na sljedeći email: shop@loveit-wearit.com ili pozivom na broj 063 592 042

Ukoliko nam se ne javiš do 20:00h na dan dostave haljine, nećemo ti moći napraviti povrat novca.

Možeš posuditi nekoliko različitih haljina u jednoj narudžbi.

Ukoliko si se predomislila i želiš promjeniti datum na koji želiš primiti svoju naručenu haljinu, to možeš učiniti minimalno 14 dana prije dostave tvoje originalne narudžbe. Isto tako, da bi promjenila datum dostave, tvoj model haljine i veličina moraju biti dostupni na taj novi datum.

Za promjene u datumu dostave obrati nam se na: shop@loveit-wearit.com ili nas nazovi na: 063 592 042

Narudžbu možeš otkazati:

  1. Ukoliko narudžbu otkažeš 30 ili više dana od dana kad ti haljina treba biti dostavljena, vraćamo ti puni iznos novca (procesuiranje novca može potrajati 3-5 radnih dana prije nego što sjedne na tvoj račun).
  2. Ukoliko narudžbu otkažeš između 14 – 30 dana od dana kad ti haljina treba biti dostavljena, onda vraćamo ti puni iznos novca u obliku kredita, kojeg možeš iskoristiti na našoj web stranici za narudžbu haljine u istoj vrijednosti za drugi slobodni datum.
  3. Ukoliko narudžbu otkažeš 13 – 8 dana od dana kad ti haljina treba biti dostavljena, onda ti vraćamo puni iznos u obliku kredita, kojeg možeš iskoristiti na našoj web stranici za narudžbu haljine u istoj vrijednosti za drugi slobodni datum ali ti moramo smanjiti kredit u iznosu od 10 KM u obliku zatezne kamate.
  4. Ukoliko narudžbu otkažeš 7 dana od dana kad ti haljina treba biti dostavljena, onda nažalost nismo u mogućnosti vratiti ti novac niti ti odobriti kredit za novu narudžbu.

Za otkazivanje narudžbe obrati nam se na: shop@loveit-wearit.com ili nas nazovi na: 063 592 042

SLANJE I POVRATAK

Tvoja haljina stiže točno na dan na koji si odabrala da ti haljina bude dostavljena do 20:00h. Prlikom narudžbe dobit ćeš kod za praćenje, pomoću kojeg u bilo kojem trenutku možeš provjeriti gdje se tvoja haljina nalazi.

Svoju narudžbu možeš pratiti online, putem koda koji dobiješ prilikom narudžbe haljine.

Kada primiš haljinu u kutiji ćeš pronaći i ceduljicu s upustvom za povratak. Molimo te da nam haljinu vratiš na vrijeme jer u protivnom ti možemo naplatiti 40 KM za svaki dan kašnjenja dok ne isplatimo punu maloprodajnu vrijednost haljine.

Ukoliko ti haljina nije stigla na vrijeme, moraš nam se javiti dostavnog dana do 20:00h kad si trebala primiti haljinu. Kontaktirati ćemo kurirsku službu čim prije tako da ti haljinu dostave idući dan, a tebi ćemo dati 25% popusta za iduću narudžbu. Ukoliko nam se ne javiš do 20:00h dostavnog dana, nismo ti dužni ponuditi 25% popusta niti vratiti novac.

Javit nam se možeš na sljedeći email: shop@loveit-wearit.com ili pozivom na broj 063 592 042

Troškovi dostave su uključeni uz svaku tvoju narudžbu.

U slučaju da nam haljinu ne vratiš na vrijeme, dužni smo ti obračunati dodatne troškove. Za svaki dan kašnjenja naplaćujemo 40 KM. Maksimalan iznos koji ti možemo naplatiti za kašnjenje je maloprodajna vrijednost haljine koja nam nije vraćena.

Kutija u kojoj si dobila haljinu je ujedno i kutija u kojoj nam trebaš vratiti haljinu s toga kutiju nemoj bacati. U slučaju da nam haljinu vratiš bez kutije u kojoj si je originalno dobila, dužni smo naplatiti dodatno 5 KM.

Molimo te da nas kontaktiraš na broj: 063 592 042

Sklopili smo partnerski odnos s jednom od najboljih dostavnih službi u BiH, EuroExpress koji će se pobrinuti za to da sve tvoje narudžbe dođu sigurno i na vrijeme na tvoju adresu.

EuroExpress je dostavna služba koja je prisutna na BiH tržištu još od 2008 godine, te je razvila mrežu svojih poslovnica sa kojom obezbjeđuje 100% pokrivenosti svih mjesta i gradova u zemlji.

Za više informacija posjeti sljedeću stranicu: Dostava i povratak

Haljine se ne mogu preuzeti fizički, haljine dostavljamo isključivo dostavnom službom na adresu koju prijaviš

Pošiljku može preuzeti i netko drugi s tim da mora potpisati da je pošiljka preuzeta.

Haljine dostavljamo samo unutar Bosne i Hercegovine.

VIŠE O NAŠOJ USLUZI

Love it. Wear it. je online servis koji ti omogućuje da posudiš trendy haljine bez plaćanja pune cijene. Haljine ti šaljemo besplatno na kućnu adresu, a nakon nošenja, haljinu nam vraćaš nazad.

Naruči svoju haljinu, nosi na tebi važnom događaju i istu nam vrati natrag potpuno besplatno.

Jednostavno nosi, vrati i kad budeš htjela sve ponovi.

Proces posuđivanja haljina na našoj web stranici je vrlo jednostavan. Najprije izaberi haljinu koju želis od nas posuditi, unesi adresu na koju želis da ti se haljina dostavi i napravi korisnički račun na našoj web stranici. Haljinu ti dostavljamo unutar na datum koji si ti odabrala. Haljina je kod tebe četiri dana. Prvi dan haljina stiže na tvoju kućnu adresu, drugi i treći dan haljinu nosiš a nakon nošenja, četvrti dan nam moraš vratiti haljinu natrag.

Za više informacija posjeti sljedeću stranicu: Kako posuditi haljinu

Naše haljine nije moguće zadržati, jer haljine iz našeg online ormara možeš samo posuditi.

S obzirom da od nas haljine posuđujes, svaka od njih će već biti korištena. Sve naše haljine su kemijski oćišćene i pomno pregledane prije nego budu poslane na tvoju kućnu adresu.

Naše haljine su dostupne samo online i trenutno nemamo u planu da otvaramo fizičke butike. Smatramo da u današnjem vremenu, online shopping može biti jednako dobro iskustvo kao shopping u fizičkom butiku.

SLANJE I POVRATAK

Tvoja haljina stiže točno na dan na koji si odabrala da ti haljina bude dostavljena do 20:00h. Prlikom narudžbe dobit ćeš kod za praćenje, pomoću kojeg u bilo kojem trenutku možeš provjeriti gdje se tvoja haljina nalazi.

Svoju narudžbu možeš pratiti online, putem koda koji dobiješ prilikom narudžbe haljine.

Kada primiš haljinu u kutiji ćeš pronaći i ceduljicu s upustvom za povratak. Molimo te da nam haljinu vratiš na vrijeme jer u protivnom ti možemo naplatiti 40 KM za svaki dan kašnjenja dok ne isplatimo punu maloprodajnu vrijednost haljine.

Ukoliko ti haljina nije stigla na vrijeme, moraš nam se javiti dostavnog dana do 20:00h kad si trebala primiti haljinu. Kontaktirati ćemo kurirsku službu čim prije tako da ti haljinu dostave idući dan, a tebi ćemo dati 25% popusta za iduću narudžbu. Ukoliko nam se ne javiš do 20:00h dostavnog dana, nismo ti dužni ponuditi 25% popusta niti vratiti novac.

Javit nam se možeš na sljedeći email: shop@loveit-wearit.com ili pozivom na broj 063 592 042

Troškovi dostave su uključeni uz svaku tvoju narudžbu.

U slučaju da nam haljinu ne vratiš na vrijeme, dužni smo ti obračunati dodatne troškove. Za svaki dan kašnjenja naplaćujemo 40 KM. Maksimalan iznos koji ti možemo naplatiti za kašnjenje je maloprodajna vrijednost haljine koja nam nije vraćena.

Kutija u kojoj si dobila haljinu je ujedno i kutija u kojoj nam trebaš vratiti haljinu s toga kutiju nemoj bacati. U slučaju da nam haljinu vratiš bez kutije u kojoj si je originalno dobila, dužni smo naplatiti dodatno 5 KM.

Molimo te da nas kontaktiraš na broj: 063 592 042

Sklopili smo partnerski odnos s jednom od najboljih dostavnih službi u BiH, EuroExpress koji će se pobrinuti za to da sve tvoje narudžbe dođu sigurno i na vrijeme na tvoju adresu.

EuroExpress je dostavna služba koja je prisutna na BiH tržištu još od 2008 godine, te je razvila mrežu svojih poslovnica sa kojom obezbjeđuje 100% pokrivenosti svih mjesta i gradova u zemlji.

Za više informacija posjeti sljedeću stranicu: Dostava i povratak

Haljine se ne mogu preuzeti fizički, haljine dostavljamo isključivo dostavnom službom na adresu koju prijaviš

Pošiljku može preuzeti i netko drugi s tim da mora potpisati da je pošiljka preuzeta.

Haljine dostavljamo samo unutar Bosne i Hercegovine.

KORIŠTENJE HALJINE

Razumijemo da su male nezgode tokom nošenja haljine neizbježne te smo iz tog razloga osigurali sve naše haljine na oštećenja kao npr. male mrljice, gubitak dugmeta, pokvareni rajferšlus itd.

Velika oštećenja naše osiguranje ne pokriva. Ukoliko je haljina oštećena do tolike mjere da se ne može na lak način popraviti ili ukoliko nam nije vraćena, dužni smo ti naplatiti puni iznos maloprodajne vrijednosti te iste haljine.

Haljine nije potrebno prati prije nošenja, jer svaka naša haljina na kućnu adresu dolazi kemijski oprana i čista.

Nakon nošenja, naše haljine ne smiješ prati. U cijenu haljine smo uključili troškove kemijskog čišćenja, tako da to možeš prepustit nama.

Ukoliko ti stigne oštećena haljina moraš nam se javiti dostavnog dana do 20:00h kad si primila haljinu i poslati nam fotografiju kao dokaz oštećene robe. Ukoliko je informacija točna, vraćamo ti punu vrijednost narudžbe. Ukoliko nam se ne javiš dostavnog dana do 20:00h nećemo ti moći napraviti povrat novca

Javit nam se možeš na sljedeći email: shop@loveit-wearit.com ili pozivom na broj 063 592 042

MOJA PRVA NARUDŽBA

Tvoja haljina stiže točno na dan na koji si odabrala da ti haljina bude dostavljena do 20:00h. Prlikom narudžbe dobit ćeš kod za praćenje, pomoću kojeg u bilo kojem trenutku možeš provjeriti gdje se tvoja haljina nalazi.

Haljine možeš zadržati maksimalno 4 dana. Od toga je prvi dan, dan dostave, drugi i treći dan ju možeš nositi, a četvrti dan nam moraš vratiti haljinu natrag.

Za više informacija posjeti sljedeću stranicu: Kako posuditi haljinu

Haljinu možeš rezervirati kad god želiš ukoliko je haljina dostupna na datume koje si odabrala.

To je vjerojatno najveći strah koji imamo kad naručujemo stvari online. Baš zato smo se mi pobrinuli da svaku našu haljinu detaljno uslikamo, izmjerimo i opišemo tako da ti možeš biti sigurna da ono što naručiš da će ti i odgovarati.

Na stranici od svake naše haljine pronaći ćeš isto i naš modni osvrt u kojem ćemo ti opisati sve one sitne detalje koje ne možeš vidjeti preko slika (npr. gdje se nalazi skriveni rajferšlus, kakav grudnjak trebaš imati itd…).

Haljine su trenutno dostupne samo online, stoga nažalost nemaš mogućnost isprobati haljinu prije narudžbe.

Ukoliko si naručila haljinu u pogrešnoj veličini, javi nam se. Ako ti haljinu već nismo poslali onda ćemo ti poslati ispravnu veličinu ukoliko je ta veličina dostupna na odabrani dan dostave.

Javit nam se možeš na sljedeći email: shop@loveit-wearit.com ili pozivom na broj 063 592 042

Ukoliko nam se ne javiš do 20:00h na dan dostave haljine, nećemo ti moći napraviti povrat novca.

Ukoliko ti haljina koju si naručila od nas ne odgovara veličinom, moraš nam se javiti dostavnog dana do 20:00h kad si primila haljinu i poslati nam fotografiju kao dokaz primljene robe u pogrešnoj veličini.

Ukoliko želiš, maksimalno ćemo se potruditi da ti istu haljinu pošaljemo dostavnom službom unutar 24h ili ćemo ti vratiti puni iznos novca, ovisno o tome što ti više odgovara.

Javit nam se možeš na sljedeći email: shop@loveit-wearit.com ili pozivom na broj 063 592 042

Ukoliko nam se ne javiš do 20:00h na dan dostave haljine, nećemo ti moći napraviti povrat novca.

Možeš posuditi nekoliko različitih haljina u jednoj narudžbi.

Ukoliko si se predomislila i želiš promjeniti datum na koji želiš primiti svoju naručenu haljinu, to možeš učiniti minimalno 14 dana prije dostave tvoje originalne narudžbe. Isto tako, da bi promjenila datum dostave, tvoj model haljine i veličina moraju biti dostupni na taj novi datum.

Za promjene u datumu dostave obrati nam se na: shop@loveit-wearit.com ili nas nazovi na: 063 592 042

Narudžbu možeš otkazati:

  1. Ukoliko narudžbu otkažeš 30 ili više dana od dana kad ti haljina treba biti dostavljena, vraćamo ti puni iznos novca (procesuiranje novca može potrajati 3-5 radnih dana prije nego što sjedne na tvoj račun).
  2. Ukoliko narudžbu otkažeš između 14 – 30 dana od dana kad ti haljina treba biti dostavljena, onda vraćamo ti puni iznos novca u obliku kredita, kojeg možeš iskoristiti na našoj web stranici za narudžbu haljine u istoj vrijednosti za drugi slobodni datum.
  3. Ukoliko narudžbu otkažeš 13 – 8 dana od dana kad ti haljina treba biti dostavljena, onda ti vraćamo puni iznos u obliku kredita, kojeg možeš iskoristiti na našoj web stranici za narudžbu haljine u istoj vrijednosti za drugi slobodni datum ali ti moramo smanjiti kredit u iznosu od 10 KM u obliku zatezne kamate.
  4. Ukoliko narudžbu otkažeš 7 dana od dana kad ti haljina treba biti dostavljena, onda nažalost nismo u mogućnosti vratiti ti novac niti ti odobriti kredit za novu narudžbu.

Za otkazivanje narudžbe obrati nam se na: shop@loveit-wearit.com ili nas nazovi na: 063 592 042

PLAĆANJE

Proces plaćanja u našem servisu vrši se kartično s obzirom da mi ne prodajemo haljine, nego vam ih posuđujemo, plaćanje pouzećem u tom slučaju nije najbolja opcija.

Na našem online shop-u možeš platiti karticama MasterCard, Maestro, Visa, American Express, Diners i Discover.

Za više informacija posjeti sljedeću stranicu: Načini plaćanja

Da, plaćanje na našoj online stranici je u potpunosti sigurno. Surađujemo s firmom CorvusPay koja osigurava sigurnost tvojih podataka. Corvus Pay koja je prva FinTech tvrtka licencirana od Hrvatske Narodne Banke za platni promet, koja nudi usluge iniciranja plaćanja u Bosni i Hercegovini.

Za više informacija posjeti sljedeću stranicu: Načini plaćanja

Ukratko ne, plaćanje pouzećem nije moguće. Naše haljine možeš samo naručiti plaćanjem unaprijed online. S obzirom da mi ne prodajemo haljine, nego vam ih posuđujemo, plaćanje pouzećem u tom slučaju nije najbolja opcija. Mi moramo biti sigurni da se rezervacije haljina neće otkazati u zadnji tren, jer je možda baš tu haljinu, taj isti datum mogla rezervirati druga cura.

Da bi mogla izvršiti narudžbu, potrebno je da se najprije registriraš na naš online shop za posuđivanje. Registrirati se možeš klikom ovdje.

MOJ KORISNIČKI RAČUN

Ukoliko si zaboravila svoju lozinku za prijavu na naš online shop za posuđivanje, možeš ju resetirati klikom ovdje.

Kontaktirati nas možeš na sljedeći email: help@loveit-wearit.com

Također, možeš nas kontaktirati i na Facebook-u i Instagramu-u.

Kontaktirati nas možes na sljedeći email: help@loveit-wearit.com

Također, možeš nas kontaktirati i na Facebook-u i Instagramu-u.